Skicka filer till 4Sign

Här skickar du filer till 4Sign. Det är viktigt för slutresultatet att filer som skickas till oss är gjorda och sparade på rätt sätt. Tveka inte att kontakta oss om du är osäker. 4Sign kontakt

Filformat

Filerna bör vara vektoriserade då man kan förstora dessa hur mycket som helst utan kvalitetsförsämring och då få rätt storlek för rätt betraktningsavstånd oavsett om filen skall resultera i en logga på ett plagg, en bildekor eller en stor fasadvepa. Exempel på vektoriserade filformat är PDF eller EPS. Högupplösta filer är att föredra för våra produktioner. Filen bör, för korrekt tryckresultat, innehålla färger angivna i PMS.

Fotografier

Lämpliga filformat är TIFF, EPS eller PDF. Upplösningen bör vara 300 dpi eller högre. Upplösningen på bilder avgör hur bra slutresultatet kommer att bli och på vilket avstånd slutprodukten ser som bäst ut.

Text

Texter ska vara vektoriserade alternativt ska rätt typsnitt bifogas. Färg på text ska anges eller vara inbakade i filen som pms. Specifika storlekar ska noteras, alternativt skall filerna sparas i 100% storlek.

Välj filer att skicka

Mottagare

Avsändare

Telefonnummer/epost

Beställningsreferens

Meddelande (valfritt)