FileCentral Premium Inbox

Behöver ni ta emot stora filer från era kunder? Vill ni ha en uppladdningssida som stämmer överens med er grafiska profil och samtidigt är enkel att använda? Då kan FileCentral Premium Inbox vara den perfekta lösningen för er!

FileCentral Premium Inbox innebär att ni kopplar en uppladdningssida som hanteras av FileCentral till ert befintliga FileCentral konto. Utseendet på sidan kan anpassas med logotype och färgsättning. Sedan länkar ni till sidan från er egen hemsida, alternativt skickar länken till de personer ni vill ska använda sidan.

Besökare på sidan kan, utan registrering, enkelt ladda upp en eller flera filer där ni blir mottagare. Ni får ett mejl när filer har laddats upp och kan ladda ned filerna via er vanliga inloggning i FileCentral.

Integrera på er befintliga hemsida

Ni kan också lägga in uppladdningssidan direkt på er hemsida med hjälp av en s.k. iframe. Se ett exempel på detta längst ned på denna sida.

Läs mer »

Sändning av ännu större filer

Förutom möjligheten att ta emot filer ger Premium Inbox kontot också möjlighet att skicka filer upp till 20 GB.

5 GB utrymme i inboxen... eller mer

Inboxen rymmer 5 GB som standard och det finns ingen begränsning på antalet filer som kan tas emot så länge det totala utrymmet inte överstigs. Filerna ligger kvar så länge ert abonnemang för FileCentral Premium Inbox är aktivt, tills ni tar bort dem eller i maximalt 3 månader.

Anpassad layout

Ni kan hantera layouten för er inbox direkt i gränssnittet på FileCentral. Ni kan ladda upp ert företags logotyp, lägga till ett style-sheet (CSS) och ändra texterna i de olika momenten av filuppladdningen. Ni kan även hantera fälten i uppladdningsformuläret.

Vi rekommenderar er att utgå från FileCentrals standard CSS när ni ska göra förändringar i layouten för er inbox.

Om ni behöver hjälp med att skapa en style-sheet som passar era behov, kan vi hjälpa till mot en engångsavgift. Kontakta oss för mer information.

Priser för "Premium Inbox" och "Business" » 

--


Exempel på integrerad inbox med extra formulärfält